Kok

de stadskantien/ Messcherp Catering

Meedraaien in de keuken. Voorbereidende taken, eventueel ook mee op evenementen etc. Hoe meer vaardigheden je hebt hoe meer je kan doen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Klantvriendelijkheid. Creativiteit wordt gewaardeerd. Teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

Klein en hecht team waardoor je snel stappen kunnen zetten binnen het bedrijf. Verantwoordelijkheid op maat. Hoe meer je laat zien hoe meer je kan doen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder