Palace Hotel Zandvoort Gastheer/Gastvrouw in het mooiste restaurant aan zee
ZIZO Lounge is een modern Japans geïnspireerd restaurant. Het is gevestigd in het 4 sterren Palace Hotel in Zandvoort direct aan de boulevard. Het restaurant heeft 110 couverts en heeft een shared dining concept. De keuken serveert dinsdag tot en met zondag tussen 17:00 en 22:00 meer dan 50 Aziatische verschillende gerechten. Het restaurant heeft prachtig uitzicht op zee en heeft een lounge achtige setting. Wij werken met een jong en enthousiast team die onze gasten net even dat extra stukje beleving willen geven. Als Gastheer/vrouw begint je dag met het klaarzetten van het restaurant Ontvangst van gasten Gerechten & drankjes uitserveren Aannemingen van reserveringen Adviseren van gasten Afrekenen met gasten Communicatie met de keuken en collega's Uiteindelijke doel is om de gast een fijne en gezellige avond te bezorgen Het restaurant netjes opruimen en achterlaten
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal ,Goed gast contact, Vriendelijk, humor, enthousiast, representatief uiterlijk, meedenkend
Wat biedt het bedrijf?
Een jong, gezellig en dynamisch team. Mogelijkheden in de toekomst voor een vaste aanstelling, verschillende doorgroei mogelijkheden binnen ons hotel.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers