Leidinggevende travel & hospitality

Fletcher Hotel Restaurant Oud London

We beginnen bij het begin en het is de bedoeling dat de student aan het eind van de stage weet hoe hij/zij zelfstandig een partij/wijk kan draaien. Hiertussen zit uiteraard een behoorlijke leerweg en die nemen we stap voor stap door.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het gevoel voor gastvrijheid. Een open blik is een vereiste, maar verder zijn veel kwaliteiten aan te leren als je daar maar voor open staat!

Wat biedt het bedrijf?

Een blik binnen onze organisatie leert dat er veel medewerkers al heel wat jaren in dienst zijn. Tien of twintig jaar is hierbij geen uitzondering. Er zijn dan ook een heleboel medewerkers die gebleven zijn na hun stage.

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6 Werft klanten/gasten en opdrachten
  • Voert administratieve en financiële processen uit
  • B1-K2-W1 Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
  • Realiseert commercieel aanbod
  • P4-K1-W1 Promoot producten en diensten
  • P4-K1-W2 Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P4-K1-W3 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
  • Geeft leiding
  • P4-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W2 Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P4-K2-W3 Voert formele gesprekken
  • Voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W2 Maakt een begrotingsvoorstel
  • P4-K3-W3 Bewaakt financiën

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder