De Librije
Jij bent het vriendelijke en vertrouwde gezicht voor onze gasten gedurende hun ervaring bij De Librije. Samen met het frontoffice team en de keuken brigade zorgen jullie voor een onvergetelijk verblijf voor de gasten. Wat wordt er van je verwacht? Je bent medeverantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van het servies. In de aanloop zal dit het klaarmaken van de tafels, lounge en restaurant betekenen en het klaarzetten van de mise en place. Gedurende het servies serveer je gerechten en voorzie je de gasten van een heldere en verfrissende toelichting van deze gerechten. Ook word je verantwoordelijk gesteld voor het voorzien van de gasten van water, brood, bestek en glaswerk bijvoorbeeld. Je verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ambitie en passie. Stressbestendig en communicatief vaardig. In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een dynamisch bedrijf, wellicht groei jij met ons mee en versterk je ons team.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf