Zelfstandig werkend kok

Restaurant ff Swanjéé

Het werk bij Swanjee is erg divers. Dit omdat we net wat verder willen gaan om er een fantastische middag of avond van te maken voor de gasten. Denk daarbij aan net wat meer aandacht voor de gast. Dit doen we bijvoorbeeld doordat we ook met tafelbereidingen werken. 2 van onze pijlers erg leuk en leerzaam voor iemand in de keuken: Wapazz en Grill. Wapazz staat voor internationale kleine gerechten van een mooie kwaliteit. We vinden het ook erg belangrijk om veel zelf te maken, denk daarbij o.a. aan soepen, sauzen, dressings en huis gedraaid ijs. We hebben een uitgebreide kaart die met de seizoenen wisselt. Zo komen er regelmatig nieuwe gerechten voorbij waardoor je veel nieuwe dingen kan leren. Het is belangrijk om het te leren maken maar ook om het te proeven. Dat is wellicht net zo belangrijk!

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze voorkeur zou zijn als er enige ervaring in de keuken is, maar dit is geen must. Het is vooral fijn als je enthousiast bent en inzet toont Je kan bij ons een heleboel dingen kan leren, met de juiste inzet volgt de rest dan vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast zijn er eventueel interne workshops die je kan volgen. je mag bijvoorbeeld ook deelnemen aan een koffie, cocktail en/of wijn workshop. We werken met een hecht team. We vinden het altijd fijn als iemand langer wilt blijven werken. Daarom is er altijd kans op een vaste aanstelling. Het rooster maken we in overleg met jouw. Beoefen je bijvoorbeeld een sport? Daar kunnen we bijvoorbeeld rekening mee houden. Doorgroeimogelijkheden zijn er ook. Dit hangt wel af van de beschikbaarheid van een functie en van je inzet.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder