Hyatt Place Amsterdam Airport Leidinggevende F&B-stagiair
- Je brengt je unieke persoonlijkheid in ons team van enthousiaste gastheren & gastvrouwen; - Je krijgt training in alle F&B outlets (restaurant, bar en banqueting); - Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het creëren van een unieke gastervaringen in de Food & Beverage outlets; - Je helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van het restaurant en de service tijdens evenementen;
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je spreekt vloeiend Engels. - Je bent ingeschreven in een relevante HBO/Bachelors opleiding en ontvangt een stagecontract van je school. - Je hebt een Europees paspoort. - Je bent flexibel in het werken in verschillende diensten en in het weekend. - Je bent gepassioneerd door gastvrijheid, open minded en leergierig. - Je hebt een enthousiaste en zorgzame houding. - Je bent representatief, gepassioneerd en voelt je comfortabel bij het verlenen van een unieke en uitstekende service;
Wat biedt het bedrijf?
Hyatt Place Amsterdam Airport is op zoek naar een leidinggevende F&B-stagiair! Wij zijn op zoek naar een easy-going, flexibel en spontaan persoon, toegewijd aan het creëren van unieke ervaring voor onze gasten. Tijdens je stage maak je deel uit van het F&B Team met internationale, enthousiaste en leuke collega's! Je werkt samen met onze bediening, teamleiders en managers. Ons hotel heeft 330 kamers, 6 ruime vergaderruimten en een restaurant. We verwelkomen gasten van over de hele wereld, voor zaken, groepsreizen of vrije tijd. Als stagiair ondersteun je alle outlets; het restaurant (ontbijt, lunch & diner), banqueting (vergaderruimtes) en onze bar. We care for you, so you can be at your best - Je komt terecht in een internationaal team van geweldige collega's. Je wordt onderdeel van de Hyatt Family, een internationaal bedrijf in 76 landen; - We bieden cursussen en trainingen, zodat je kunt werken aan je ontwikkeling en leerdoelen; - We bieden een stagevergoeding
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat