Manager / ondernemer horeca

Hyatt Place Amsterdam Airport Leidinggevende F&B-stagiair

- Je brengt je unieke persoonlijkheid in ons team van enthousiaste gastheren & gastvrouwen; - Je krijgt training in alle F&B outlets (restaurant, bar en banqueting); - Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het creëren van een unieke gastervaringen in de Food & Beverage outlets; - Je helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van het restaurant en de service tijdens evenementen;

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je spreekt vloeiend Engels. - Je bent ingeschreven in een relevante HBO/Bachelors opleiding en ontvangt een stagecontract van je school. - Je hebt een Europees paspoort. - Je bent flexibel in het werken in verschillende diensten en in het weekend. - Je bent gepassioneerd door gastvrijheid, open minded en leergierig. - Je hebt een enthousiaste en zorgzame houding. - Je bent representatief, gepassioneerd en voelt je comfortabel bij het verlenen van een unieke en uitstekende service;

Wat biedt het bedrijf?

Hyatt Place Amsterdam Airport is op zoek naar een leidinggevende F&B-stagiair! Wij zijn op zoek naar een easy-going, flexibel en spontaan persoon, toegewijd aan het creëren van unieke ervaring voor onze gasten. Tijdens je stage maak je deel uit van het F&B Team met internationale, enthousiaste en leuke collega's! Je werkt samen met onze bediening, teamleiders en managers. Ons hotel heeft 330 kamers, 6 ruime vergaderruimten en een restaurant. We verwelkomen gasten van over de hele wereld, voor zaken, groepsreizen of vrije tijd. Als stagiair ondersteun je alle outlets; het restaurant (ontbijt, lunch & diner), banqueting (vergaderruimtes) en onze bar. We care for you, so you can be at your best - Je komt terecht in een internationaal team van geweldige collega's. Je wordt onderdeel van de Hyatt Family, een internationaal bedrijf in 76 landen; - We bieden cursussen en trainingen, zodat je kunt werken aan je ontwikkeling en leerdoelen; - We bieden een stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder