Manager / ondernemer horeca

NH Schiphol Airport Stage Duty Management

Tijdens deze leerzame stage maak je kennis met alle facetten van het hotelwezen. In eerste instantie doorloop je alle afdelingen en word je ingewerkt. Daarna vervul je zelfstandig de rol van Manager on Duty. Je maakt onderdeel uit van het Management Team en bent het eerste aanspreekpunt voor gasten. Je assisteert gasten met uiteenlopende vragen, verzoeken en klachten en je springt, indien nodig, bij op andere afdelingen. Jij kent het hotel, je collega's en de gasten als geen ander waardoor je kennis en vaardigheden op het gebied van Hotel Management snel ontwikkeld worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je bent een enthousiaste persoonlijkheid. * Je bent flexibel maar je staat ook stevig in je schoenen. * Verder ben je servicegericht, durf je beslissingen te nemen en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Zowel in woord als in geschrift. * Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het tevens prettig om in een team te werken. * Handel jij doortastend en denk je in oplossingen in plaats van problemen?

Wat biedt het bedrijf?

In deze functie werk je voor NH Hotel Group, een professionele internationale hotelketen met een dynamische en vriendelijke sfeer. Wij begrijpen maar al te goed dat onze collega's het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze arbeidsvoorwaarden. Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires; * NH University: diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden. * Nationale en internationale carrièremogelijkheden: alle medewerkers en stagiaires van NH Hotel Group krijgen voorrang op interne vacatures wereldwijd. * Van Groningen tot Madrid en van Berlijn tot Buenos Aires! Geniet van citytrips in onze hotels wereldwijd met ons speciale medewerkerstarief! * Tip je vrienden en familie over jouw favoriete citytrips: ook zij boeken via jou met de speciale Friends & Familykorting.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder