Manager / ondernemer horeca

Valk Exclusief I Hotel Schiphol A4 Manager/ondernemer horeca stagaires gezocht!

Mag jij stagelopen in diverse hotels/restaurants? Wij beschikken over beide! Van wijnkennis tot Aziatische keuken. Met ruim 1100 zitplaatsen per shift en een hotel met 715 kamers zijn wij de grootste van de Benelux! Vanwege ons grote hotel kan jij stagelopen in de frontoffice, bediening of onder het leidinggevende/management team. Van Leisure tot internationaal kan jij bedienen en/of service verlenen. Bij Van der Valk hotel Schiphol A4 kun je op alle facetten veel leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je weet hoe je de juiste service kan bieden aan de gasten -

Wat biedt het bedrijf?

Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: - Werk in het grootste Van der Valk Hotel met veel internationale gasten; - Vanaf € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels; - De mogelijkheid om 3 x in de week met een trainer te werken aan je conditie; - De mogelijkheid gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en sportfaciliteiten buiten; - Korting op je zorgverzekering; - Kans om na je diploma te blijven en jezelf te ontwikkelen als kok, fulltime of parttime.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder