Manager / ondernemer horeca

NH Schiphol Airport Stage Housekeeping Quality Management

Als Housekeeping Quality Management stagiair ben je werkzaam in een allround functie waar de nadruk ligt op de kwaliteit van de kamers en algemene ruimtes in het hotel. Je geeft leiding aan een team en bent aanspreekpunt voor zowel gasten als voor collega's van andere afdelingen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de voorraadbeheer van de Housekeeping afdeling en waarborg je de kwaliteitseisen en de standaarden van de NH Hotel Group. Je hebt een voorbeeldfunctie en draagt pro-actief verbeteringen aan.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Ben jij nieuwsgierig en resultaatgericht? * Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail? * Ben je een teamplayer die graag in contact staat met (internationale) gasten en collega's? * En wil jij leren een team aan te sturen?

Wat biedt het bedrijf?

In deze functie werk je voor NH Hotel Group, een professionele internationale hotelketen met een dynamische en vriendelijke sfeer. Wij begrijpen maar al te goed dat onze collega's het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze arbeidsvoorwaarden. Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires: NH University: diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden. Nationale en internationale carrièremogelijkheden: alle medewerkers en stagiaires van NH Hotel Group krijgen voorrang op interne vacatures wereldwijd. Van Groningen tot Madrid en van Berlijn tot Buenos Aires! Geniet van citytrips in onze hotels wereldwijd met ons speciale medewerkerstarief! Tip je vrienden en familie over jouw favoriete citytrips: ook zij boeken via jou met de speciale Friends & Familykorting.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder