Kok

Brasserie de Kloostertuin Leerbedrijf van 2023 zoekt nog leerlingen voor in de keuken en bediening!

Als leerling laten wij je volledig meelopen op de desbetreffende afdeling. We hopen je hier onze passie en liefde voor het horeca vak over te brengen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leerlingen voor in de keuken en bediening.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder