Kok

Brasserie de Kloostertuin Bij het beste leerbedrijf van 2023 zoeken wij nog enthousiaste leerlingen voor de keuken en bediening!

Als leerling nemen wij je helemaal op binnen ons team. Je gaat binnen je eigen afdeling (keuken of bediening) aan de slag en we laten je hier ook echt alles facetten zien. We hopen dat we hierbij onze liefde en passie voor het horeca vak over kunnen brengen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder